* Alt innen repro og trykk
Tlf: 69 13 99 30

Nye websider?

 

Din webside, nesten gratis markedsføring!

Vår samarbeidspartner hjelper deg med god webdesign og utforming av innholdet! Med en webside fra Metromedia har du en reklamekampanje som er tilgjengelig 24 timer i døgnet og du kan profilere nye produkter og tilbud når det måtte passe!

En webside er mer enn en presentasjon på nettet, den kan være et utrolig kraftig markedsføringsmedium og bør behandles deretter. Brukt på rett måte kan du øke omsetningen til ditt firma dramatisk.

Med et databasestyrt publiseringsverktøy (CMS) har du det perfekte verktøy for å administrere ditt nettsted selv. Via et passordbeskyttet område legger du enkelt til nye sider og editerer tekst og legger til bilder like enkelt som i Microsoft Word. Du laster enkelt bilder til nettsiden, direkte fra din egen pc. Deretter publiserer du dem ved noen enkle tastetrykk.

Et domene er din adresse på internett, f eks "dittfirma.no." Det er viktig at du får registrert ditt domene før andre tar dette navnet. Webhotell lagrer både din webside og e-post. Metromedia hjelper deg med oppsett av e-postadresser og alt du trenger med tanke på lagring og publisering av websider.

Skal vi hjelpe deg i gang?