Om oss

Vi ønsker å hjelpe kundene våre raskt og effektivt.

Totalleverandør av markedsmateriell.

Prima Trykk har etablert seg som en konkurransedyktig og kompetent leverandør av trykkeritjenester innenfor varehandelen. Vi har spesialisert oss på skreddersydde løsninger hvor alt produseres i eget hus, som f.eks displayer, esker, hyllemarkører, vippetasser osv. Prima Trykk ble etablert i 1981 og vi har vært flinke til å fornye maskiner og utstyr underveis.

I løpet av årene har vi også bygget opp høy, faglig kompetanse innenfor nisjeprodukter som butikkmateriell og emballasje, men vi trykker også tradisjonelle artikler som bøker, brosjyrer og småtrykksaker, helt ned til visittkort. Vår styrke er at vi har muligheter for spesialtilpassede løsninger som svært få andre i Norge kan levere, og detaljer som spotlakk, foliering, stansing, preging og falsing er en del av vår hverdag.

Har du behov for våre tjenester og produkter?

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle